Jooga

Ryytimaalla joogaohjaajana toimii Katja Tasala. Jooga pohjautuu hathajoogan liikkeisiin. Se on rauhallista oman hengityksen tahdissa  kulkevaa kehon huoltamista, oman sydänyhteyden äärellä olemista. Harjoitus pitää sisällään alkurentoutumisen, jooga-asanat, loppu hieronnan ja -rentoutuksen ja lyhyen hiljentymisen.

Shiatsu

Shiatsu on Japanista peräisin oleva hoitomuoto, joka tehdään perinteisesti lattialla ohuen patjan päällä. Hieronnassa painellaan ja hierotaan kehon energiakanavia (meridiaaneja), sekä niillä sijaitsevia akupisteitä. Lisäksi hoitoon kuuluu erilaisia vetoja ja venytyksiä. Hoidon tavoitteena on sisäisten häiriötilojen korjaaminen, terveyden kohottaminen ja ylläpitäminen sekä terveysongelmien hoitaminen. Hoito on hyvin rentouttava, tasapainottava sekä vaikuttaa ihmiseen fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla. Hoidon vaikutuksen voi huomata myös vireyden ja elinvoiman palautumisena, verenkierron elpymisenä ja ylipäätään hyvinvoinnin lisääntymisenä.

Äänimaljat

Tiibetiläisten äänimaljojen ja tuulikellojen sointi syvärentouttaa kehoa ja mieltä.

Äänimaljojen sointi hoitaa ja rentouttaa meitä sisäisesti. Äänen värähde etenee kehomme nesteissä syvärentouttaen meidät unen ja valvetilan välimaastoon aivoaaltojen laskiessa alfa-tasolle. Parasympaattisen lepohermoston aktivoituessa mm. stressihormoonitasomme laskee, hengityksemme syvenee, verenpaineemme laskee, unemme laatu paranee ja lihasjännitysten kireydet helpottuvat. Kokonaisvaltainen levollisuus lisääntyy kehossamme ja mielessämme.